SAPS...?


Mostra un mapa més gran


En el següent vídeo pots observar com és actualment la ciutat de San Diego de Califòrnia (Estats Units). Si et situes en el minut 50 del vídeo pots veure com és la missió que va fundar el Pare Serra. Aquesta fou la primera de les missions que fundà a l'Alta Califòrnia quan els únics habitants de la zona eren els indígenes que habitaven en cabanyes fetes de branques d'arbres i fulles.

Si navegues per les següents pàgines podràs conèixer com va ser la vida de Fra Juníper Serra.
Primer trobaràs un eix cronològic on apareixen els principals fets de la vida del Pare Serra. Per poder situar-te en el temps, pots relacionar aquestes dates amb els principals esdeveniments que anaven succeint a Espanya i Amèrica.
Seguidament podràs conèixer molts altres aspectes sobre la infantesa i joventut d’aquest personatge: on va néixer, què va estudiar, quines eren les seves aspiracions, etc. Més endavant també podràs veure la tasca que va realitzar a la seva vida adulta com a missioner franciscà: en què consistia ser missioner, quines missions dirigí i quines missions fundà, com eren les missions que construïen, etc.
I, en aquest viatge, gràcies a la tecnologia, podràs conèixer altres llocs, altres maneres de viure i també viatjar un poc en el temps.
A mesura que vagis avançant trobaràs algunes activitats d’avaluació per comprovar si has assolit els coneixements.

Ànims i ... gaudeix de l'aventura!